Tuesday, May 29, 2007

Από το τμήμα-Πανούση ξεκινούν οι ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ!

Με εντολή των "οργάνων" του Τμήματος ΕΜΜΕ Παν. Αθήνας, στο οποίο προεδρεύει ο γνωστός Συνασπισμένος εγκληματολόγος Γ. Πανούσης, η Γραμματεία σήμερα ανακοίνωσε την έναρξη διαγραφών Φοιτητών , στο πλαίσιο της Γιαννάκου!



Η σχετική ανακοίνωση -προειδοποίηση , που εντολή των οργάνων του τμήματος βγήκε σήμερα στους πίνακες και στο σάϊτ της σχολής και έχει τον εύγλωττο τίτλο «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ (ΝΟΜΟΣ 3549)» είναι η παρακάτω:


«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά την δημοσίευση του Ν.3549/20-3-2007 ( άρθρο 14 ε' ), όσοι φοιτητές έχουν υπερβεί το ανώτατο όριο φοίτησης που απαιτείται για τη λήψη του πτυχίου τους ( δηλαδή στο Τμήμα μας οκτώ (8) εξάμηνα ), συν επιπλέον πέντε (5) ακαδημαϊκά έτη, παρακαλούνται να προσέλθουν στη Γραμματεία από 3-9-2007 έως 28-9-2007 για να δηλώσουν εγγράφως αν επιθυμούν την συνέχιση των σπουδών τους. Σε περίπτωση καταφατικής δήλωσης, μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές επί πέντε (5) ακόμη ακαδημαϊκά έτη, αρχόμενα από τον Οκτώβριο 2007 (ακαδ. Έτος 2007-2008), διαφορετικά θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να τους διαγράψουμε από τα μητρώα του Τμήματος και του Πανεπιστημίου Αθηνών και θα απολέσουν την φοιτητική τους ιδιότητα. Για την απώλεια της φοιτητικής τους ιδιότητας, θα εκδοθεί σχετική διαπιστωτική πράξη από τη Γραμματεία, με την οποία θα βεβαιώνονται και τα μαθήματα που τυχόν εξετάσθηκαν επιτυχώς.

Από τη Γραμματεία».



Στο «προοδευτικό» Πανουσιστάν , λοιπόν ξεκινά να ανεμίζει η χατζάρα της Γιαννάκου και των διαγραφών του Νόμου -πλαισίου.



Στο Τμήμα , του οποίου οι Φοιτητές και Φοιτήτριες τράβηξαν τη , μεγαλύτερη, ίσως διάρκεια Καταλήψεων στο Κίνημα ενάντια ακριβώς στον άθλιο νόμο.

Για παιδιά που τσακίστηκαν τόσες φορές από τους μπάτσους , τα ρόπαλα και τα δακρυγόνα τους , από τον Ιούνη μέχρι και το Μάρτη (Σταδίου , Αμαλίας, Ευελπίδων & Κοδριγκτώνος είναι ελάχιστες από τις περιπτώσεις..).



Σε Τμήμα «προοδευτικών» κατά πολλαπλές δηλώσεις τους Καθηγητών και προέδρου του υποψήφιου υπερνομάρχη του ΣΥΡΙΖΑ πανούση, αυτοί οι ίδιοι επιβάλλουν σε Φοιτητικό Κομμάτι ΑΙΧΜΗΣ του Κινήματος τη χειρότερη διάσταση του «νόμου».



Ένα κυνικό «πείραμα»!

Άν «προοδευτικοί» καθηγητές περάσουν σε μια από τις πλέον μαχόμενες Σχολές τις διαγραφές , άν πέσουν μερικές ακόμα αντιστάσεις σε άλλες Σχολές και μουλωχτά , διάσπαρτα στη Χώρα, «απλά» οι διαγραφές θα είναι πια καθεστώς.



Βέβαια οι ίδιοι «προοδευτικοί» -μέλη ΔΕΠ , κατά τη διάρκεια του Κινήματος και πριν ακόμα ψηφιστεί οποιοδήποτε «πλαίσιο» για «όριο σπουδών» είχαν παράνομα διαγράψει Μεταπτυχιακούς Φοιτητές!..


Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ

4 comments:

Anonymous said...

Συγνώμη αλλά το "βγήκε μια ανακοίνωση να δηλώσουν ποιοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους για άλλα 5 χρόνια και ποιοι επιθυμούν να τις τερματίσουν" δεν είναι ακριβώς το ίδιο με το "ξεκίνησαν οι διαγραφές".

ANGO said...

θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να τους διαγράψουμε από τα μητρώα του Τμήματος και του Πανεπιστημίου Αθηνών και θα απολέσουν την φοιτητική τους ιδιότητα. Για την απώλεια της φοιτητικής τους ιδιότητας, θα εκδοθεί σχετική διαπιστωτική πράξη από τη Γραμματεία


αυτό λέει ακριβώς εδώ, άρα δεν άρχισαν οι διαγραφές?

J95 said...

Μα και τώρα (δηλαδή πριν... δηλαδή τέλος πάντων χωρίς νόμο μαριέττας) άμα δεν πας να γραφτείς διαγράφεσαι.

Βασικά τους λέει "δηλώστε αν θέλετε άλλα πέντε χρόνια ή τέλος πάντων μην ασχολείστε και bye".

Νομίζω πιο σωστό θα ήταν "άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις διαγραφές".

ANGO said...

Ναι,ετσι που το θέτεις σωστό ειναι.